Om Städpiraten

Städpiraten i Mälardalen har verkat i Eskilstuna under lång tid, och sedan starten har företaget på ett familjärt sätt arbetat med kunden i centrum för att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar. I september 2022 gick den tidigare ägaren i välförtjänt pension och Boka Städ – även det ett lokalt baserat företag – förvärvade verksamheten. Win-win för både kunder, säljare och köpare! Städpiraten i Mälardalen är numera ett varumärke under Boka Städ i Sörmland AB.

Boka Städ i Sörmland AB som haft sin bas i grannorten Strängnäs sedan 2014 tar nu vid och utvecklar tjänster och erbjudanden tillsammans med befintliga och nya kunder i Eskilstuna, Torshälla och närliggande orter. Tanken är att förena och utveckla respektive företags kundnära synsätt med fokus på kundkommunikation, kvalité, trygghet, och framför allt kundnöjdhet. För att uppnå detta arbetar vi strukturerat, och anammar ständigt löpande förbättringar inom verksamheten.  
 
”Varje utfört uppdrag skall vara en rekommendation” samt ”När bara rent inte är nog” är de ledord som driver oss. Vi hoppas att du som kund känner av detta när du anlitar Städpiraten i Mälardalen!