Prislista

Hemstäd

Vad kostar våra tjänster?

Städpiraten tillämpar faktisk timprisdebitering mot våra privatkunder. Vi tycker den modellen är enklast och mest transparent mot dig som söker en kundanpassad städtjänst.

Vi tycker inte att relationer ska bindas upp via finstilta avtal och krångliga villkor, utan är något man förtjänar. Relationen byggs genom ömsesidigt förtroende, tydlighet samt jämn och hög kvalitet. För tydlighetens skull tillämpar vi enkla tjänste- och avtalsvillkor där kvaliteten och jämnheten förhoppningsvis resulterar i att våra kunder stannar kvar utan skriftliga avtal.

Städtiden kan variera något från besök till besök, beroende på förutsättningarna. Har det varit fest dagen innan ökar antagligen städtiden. Har du varit bortrest under en tid minskar den troligtvis. Allt handlar om förtroendet att vi spenderar tiden rätt och effektivt för att uppnå förväntat resultat i just ditt hem. Erfarenheten visar att många av våra kunder på lång sikt får en sänkt kostnad då vi under resans gång lär känna ditt hem bättre och bättre.

Många kunder kommer till oss efter att ha provat en eller flera branschkollegor som inte levt upp till förväntningarna, så stirra dig inte blind på timpriset utan värdera effektivitet, trygghet och en långsiktig och jämn kvalitet över tid.

Vårt timpris skiljer sig beroende på om det gäller enstaka eller återkommande regelbundna så kallade avtalsbokningar, till exempel veckostäd. Vill du ha en förklaring kring skillnaden? Ta gärna del av våra tjänste- och avtalsvillkor.

Priser Privat – avtalsbokning

Hemstäd / Storstäd:288 kr inkl moms/h efter godkänt RUT-avdrag
Hemstäd / Storstäd:576 kr inkl moms/h innan godkänt RUT-avdrag
Serviceavgift: 100 kr inkl moms/bokning. 
Inkluderar framkörning och nödvändigt städmaterial. Du som kund behöver inte stå för utrustning eller förbrukningsmaterial. Serviceavgiften är inte RUT-berättigad.

Avtalsbokningar kan också kombineras med fönsterputs till samma prisbild.

Priser Privat – enstaka bokningar

Hemstäd / Storstäd / Visningsstäd:298 kr ink moms/h efter godkänt RUT-avdrag
(minsta debitering 3h)
Hemstäd / Storstäd / Visningsstäd:298 kr ink moms/h efter godkänt RUT-avdrag
(minsta debitering 3h)
Dödsbostäd:Enligt offert. Tjänsten är inte RUT-berättigad.
Fönsterputs:Fast- eller timpris, enligt offert.
Flyttstäd:Fastpris, enligt offert.
Social sanering:Enligt offert
Serviceavgift:100 kr ink moms/bokning. Inkluderar framkörning
och nödvändigt städmaterial. Du som kund behöver inte stå för utrustning eller förbrukningsmaterial. Serviceavgiften är inte RUT-berättigad.

Priser – Företag / Bostadsrättsföreningar (BRF)

Byggstäd / Städning av etablering:Enligt offert.
Trappstäd:Enligt offert.
Kontorsstäd / Lokalstäd:Enligt offert.