Företagstjänster

Städning till företag

Städpiraten i Eskilstuna kan hjälpa dig att städa ditt kontor eller lokal på ett professionellt och effektivt sätt. Vi har erfarenhet av att städa olika typer av företag och lokaler och vet vad som behövs för att göra företagsstädning enkel för dig. Vi anlitas idag för företagsstädning i bland annat Eskilstuna, Torshälla, Kvicksund och Hälleforsnäs.

Vi kan erbjuda regelbunden företagsstäd, till exempel en gång i veckan eller en gång i månaden, eller enstaka städningar vid speciella tillfällen. Vi anpassar vårt utförande efter dina önskemål och behov.

Under städningen tar vi hand om allt från dammning, torkning av ytor och fönsterputsning till toalettstädning och tömning av sopor. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och utför arbetet på ett säkert sätt för att minimera risken för skador eller olyckor. Genom att anlita oss kan du fokusera på att driva ditt företag och lämna städningen åt oss. Vi ser till att du har en trivsam och välstädad miljö att jobba i, samtidigt som du kan spara tid och pengar genom att låta oss sköta företagsstädningen åt dig.

Kontakta oss eller ring 016-144 016 så berättar vi mer om vårt erbjudande kring företagsstädning och om vad vi skulle kunna göra för dig.