Trappstäd

Rena trapphus ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Rätt utförd och regelbunden städning håller trapporna rena och fina och minskar risken för skadegörelse.

Städpiraten levererar trappstädningar i Eskilstuna, Kvicksund, Torshälla, Hälleforsnäs och närliggande orter. Vi anpassar trappstädningen utifrån just era önskemål. Kanske ska blommorna vattnas vid varje besök också? Ska även tvättstugorna storstädas ett par gånger om året? Vi har gedigen erfarenhet och rätt utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat med trappstädningen.

Städpiratens anpassade trappstädning

Städpiraten anpassar alla uppdrag efter kundens förväntningar och behov och ser till att du varje gång får den kvalitet vi kommit överens om. Du kan till exempel välja mellan att ha trappstädning en gång i veckan, varannan vecka, var fjärde vecka eller med ett annat upplägg. All vår städpersonal har kollektivavtal, försäkringar och sekretessavtal.

Vi arbetar efter ledorden ”Varje utfört uppdrag skall vara en rekommendation” samt ”När bara rent inte är nog”. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda vårt arbete och känner att utförandet är anpassat efter deras förväntningar och unika hem, lokal eller objekt och på både kort och lång sikt.

Kontakta oss via mail, telefon eller formuläret nedan så berättar vi mer om vår trappstädning och pratar förutsättningslöst om vad vi kan hjälpa er med.