Privata städtjänster

Städpiraten i Eskilstuna är ett företag som erbjuder städtjänster för privatpersoner. De kan hjälpa dig att städa ditt hem på olika sätt, beroende på dina specifika behov och önskemål.

En vanlig tjänst som vi erbjuder är generell städning av hemmet, där de går igenom alla rum och ytor och rengör dem från damm, smuts och skräp. De kan även hjälpa till att organisera och städa upp i olika förråd och skåp, samt att tömma sopor och sortera skräp.

Om ni har specifika önskemål och behov kan ni även få hjälp med mer avancerade städuppgifter, såsom att tvätta fönster, rengöra köksskåp och bänkar eller dammsuga och torka golven. Städpiraten kan också hjälpa dig att förbereda ditt hem inför en flytt eller andra speciella tillfällen, såsom att städa upp efter en renovering eller en fest.

Generellt sett kan Städpiraten i Eskilstuna hjälpa dig att få ditt hem att bli rent och fräscht, så att du kan känna dig avslappnad och bekväm i ditt eget hem. De erbjuder tjänster som passar olika behov och budgetar, så du kan välja den lösning som passar bäst för just dig och ditt hem.

Kontakta oss eller ring 016-144 016 så pratar vi om vad vi skulle kunna göra för dig.