Lokalvård och lokalstäd

Vi tycker att du som företagare ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Städpiraten har ett komplett och professionellt erbjudande mot företag för regelbunden lokalvård och lokalstäd, tillfälliga uppdrag och andra kringliggande tjänster. Vi är specialiserade på städning av mottagningar och andra lokaler med höga sanitetskrav, men vi utför alla typer av lokalvård och lokalstäd – alltid utifrån våra kunders behov och förväntningar. Städpiraten utför lokalvård och lokalstäd i Eskilstuna, Torshälla, Kvicksund, Hälleforsnäs och närliggande orter.

Kontorsstäd

Städpiraten utför kvalitetssäkrat och effektivt kontorsstäd i bland annat Eskilstuna, Kvicksund, Torshälla och Hälleforsnäs. Vi kan ta hand om kontorsstädning antingen på regelbunden basis eller vid enstaka tillfällen beroende på kundens önskemål. All vår städpersonal har kollektivavtal, försäkringar och sekretessavtal. Vi ser till att du har en trivsam och välstädad miljö att jobba i. Samtidigt kan du som företagare spara tid och pengar genom att låta oss sköta företagsstädningen åt dig så att du och dina anställda kan fokusera på kärnverksamheten.

Vad Städpiratens lokalstädning och kontorsstäd ger dig

Vi utformar alltid våra tjänster och erbjudanden efter kundernas individuella önskemål och behov, men med Städpiraten som leverantör kan du alltid förvänta dig:

  • Kundanpassade och professionella städtjänster.
  • Effektiv och utbildad städpersonal som har kollektivavtal och är försäkrade.
  • Sekretessavtal