Städpiraten – städtjänster i Eskilstuna

Städpiraten erbjuder kompletta städtjänster i Eskilstuna med omnejd. Vi har goda referenser och lång erfarenhet som städfirma av alla typer av städning. Städningen utförs fackmannamässigt av utbildad personal som alltid strävar efter kvalitet som är hög, jämn och bestående över tid. Våra  ledord är ”Varje utfört uppdrag skall vara en rekommendation” samt ”När bara rent inte är nog”. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med oss som städbolag och känner att utförandet är anpassat efter deras förväntningar och unika hem, lokal eller objekt. Testa Städpiraten om du behöver hjälp med städning i Eskilstuna, Torshälla, Kvicksund och Hälleforsnäs med närliggande orter. Vi tror du kommer bli förvånad av resultatet och den jämna kvaliteten.

Städpiraten erbjuder följande tjänster för privatpersoner i Eskilstuna:

· Hemstäd

· Flyttstäd

· Storstäd

· Visningsstäd

· Dödsbostäd

· Socialsanering

· Fönsterputs

Våra tjänster för företag i Eskilstuna är:

· Lokalvård

· Byggstäd

· Trappstäd

· Fönsterputs

Du kan boka våra tjänster enskilt eller regelbundet. Du kan till exempel välja mellan att ha städning en gång i veckan, varannan vecka, var fjärde vecka eller med ett upplägg som passar dig eller din verksamhet. Vi har med oss alla redskap och förbrukningsmaterial som behövs för att utföra tjänsten, så du som kund behöver normalt inte hålla med något.

Som privatperson kan du använda RUT-avdraget hos Städpiraten och göra ett avdrag på 50% av arbetskostnaden på fakturan. Vi hjälper dig och sköter hela processen med Skatteverket..

Hör av dig så diskuterar vi förutsättningslöst utefter dina önskemål och behov! Du kan också läsa mer om våra tjänster i Eskilstuna här på hemsidan och därefter kontakta oss. Välkommen med din förfrågan så skickar vi en förutsättningslös offert för städ.